Veelgestelde vragen

Hulp nodig? Wellicht staat het antwoord al voor je klaar!

speed Accelerate

Bij Provisioned geloven we dat maatwerk, gecombineerd met een veilig en stabiel fundament de basis vormt van een toekomstvast IT-landschap. We zijn niet gebonden aan een sector, en doen graag sectorspecifieke kennis op. Je kan ons bijvoorbeeld terugvinden in de detailhandel, financiële dienstverlening, juridische dienstverlening, horeca, groothandel, industrie, overheid, zorg en transport & logistiek.

Migratie naar de cloud biedt tal van voordelen, waaronder verhoogde flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenbesparingen. Door de cloud te gebruiken, kunnen IT-middelen gemakkelijk worden aangepast aan de veranderende behoeften van het bedrijf, terwijl alleen betaald wordt voor wat er gebruikt wordt. Bovendien verbetert de cloud de bedrijfscontinuïteit en disaster recovery mogelijkheden. Bij Provisioned helpen we je graag met de transitie naar de cloud. Dat doen we in de volgende stappen:

Assessment en planning: evalueren van de huidige IT-infrastructuur en bepalen van een cloud-strategie.

Migratie: verplaatsen van data, applicaties en systemen naar de cloud.

Optimalisatie: optimaliseren van de cloud-omgeving voor prestaties en kostenefficiëntie.

Beheer en onderhoud: continu monitoren en beheren van de cloud-resources voor optimale werking en veiligheid.

Software Development biedt maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de organisatie. Door het ontwikkelen van aangepaste softwareapplicaties en integraties, kunnen bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd, verbeterd en geoptimaliseerd. Dit ondersteunt de digitale transformatie door het bedrijf wendbaarder en efficiënter te maken in een steeds veranderende markt.

laptop_windows Manage

Vrijwel ieder bedrijf heeft een afhankelijkheid van IT. IT-beheer is belangrijk omdat het zorgt voor de stabiele en efficiënte werking van IT-systemen, wat van belang is voor de continuïteit van bedrijfsprocessen. Goed IT-beheer voorkomt storingen, en beschermt uw systemen tegen cyberdreigingen. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf altijd operationeel blijft en kan reageren op veranderingen en groei zonder onderbrekingen. 

Een storing is natuurlijk nooit prettig. Bij Provisioned streven we ernaar om IT 24 uur per dag, 7 dagen per week te laten werken als 'water uit de kraan'. Afhankelijk van de afspraken biedt Provisioned 24/7 IT-dienstverlening aan, zo sta jij er nooit alleen voor tijdens een IT-storing. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op! 

Voor onze klanten zorgen we voor stabiliteit door proactief beheer en monitoring van IT-infrastructuren, zowel in de cloud als on-premises. Dit omvat het regelmatige updaten van systemen, het uitvoeren van veiligheidschecks, en het direct aanpakken van potentiële problemen voordat ze de bedrijfsvoering kunnen beïnvloeden.

encrypted Secure

Een IT Security Assessment is een evaluatie van de IT-beveiligingsmaatregelen. Het doel is om kwetsbaarheden en potentiële risico's te identificeren en te beoordelen. Deze beoordeling omvat het analyseren van netwerken, systemen, software, maar ook bedrijfsprocessen om beveiligingslekken te ontdekken en aanbevelingen te doen voor verbetering. Zie het als een nulmeting die de basis vormt voor verbetering! 

Jazeker! We gaan als IT-dienstverlener verder dan alleen het aanbieden van IT-oplossingen. Cybersecurity is een integraal onderdeel in onze dienstverlening en daar helpen we je graag bij. We ontwikkelen samen een strategie die bestaat uit de volgende onderdelen:

Preventie: maatregelen om aanvallen te voorkomen, zoals firewalls, antivirussoftware, toegangscontrole.

Detectie: tools en processen om verdachte activiteiten snel te herkennen, zoals intrusion detection systems (IDS).

Respons: pannen en procedures om snel te reageren op incidenten en schade te beperken.

Herstel: strategieën om systemen en gegevens te herstellen na een aanval, zoals back-ups en disaster recovery plannen.

Training: regelmatige training voor medewerkers om bewustzijn te vergroten en veilige gedragspraktijken te bevordere

Cybersecurity is een continu proces omdat bedreigingen constant evolueren en nieuwe kwetsbaarheden voortdurend worden ontdekt. Een eenmalige aanpak raakt snel verouderd, waardoor systemen kwetsbaar blijven voor nieuwe vormen van aanvallen. Door cybersecurity als een continu proces te benaderen, blijft de beveiliging up-to-date en effectief in het beschermen tegen de nieuwste bedreigingen.

co_present Learn

Microsoft trainingen bij Provisioned bieden de mogelijkheid om kennis en praktische vaardigheden te ontwikkelen die direct toepasbaar zijn. De trainingen worden gegeven in kleine groepen, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is en de inhoud kan worden afgestemd op de specifieke IT-omgevingen van de deelnemers. Bovendien verhogen gecertificeerde medewerkers hun professionele waarde en carrièremogelijkheden.

De Microsoft trainingen die Provisioned geeft zijn bedoeld voor IT-professionals zoals beheerders, architecten en ontwikkelaars die hun kennis willen vergroten en up-to-date willen blijven met de nieuwste Microsoft technologieën. Microsoft trainingen zijn er voor beginners en gevorderden. We adviseren je graag met het maken van een cursuskeuze die past bij het kennisniveau van de deelnemer.

Een Microsoft Certified Trainer (MCT) is een gekwalificeerde trainer die gecertificeerd is om officiële Microsoft-cursussen te geven. MCT's beschikken over vergaande kennis van Microsoft-producten en -technologieën en hebben bewezen lesgevende vaardigheden. Ze bieden training en begeleiding aan IT-specialisten, ontwikkelaars en eindgebruikers om hen te helpen bij het behalen van certificeringen en het effectief toepassen van Microsoft-technologieën binnen hun organisatie.