Over ons

Provisioned ontzorgt jou en je bedrijf in een complexe IT-wereld. Zo kun je je volledig concentreren op de kernactiviteiten van je bedrijf. We zorgen dat alles is geregeld; van een fijne, veilige werkplek voor je werknemers tot een infrastructuur die is gebouwd op de toekomst.

Provisioned is het voltooid deelwoord van provisioning: het proces dat wordt doorlopen om een IT-systeem beschikbaar te stellen en zo nieuwe functionaliteiten aan eindgebruikers te faciliteren. Precies dat nemen we graag voor je uit handen.

We worden gedreven door onze kernwaarden

Bij Provisioned streven we ernaar om technologie begrijpelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. Onze kernwaarden vormen de basis van alles wat we doen. We zijn trots op onze eerlijke, transparante en proactieve aanpak.

Bekijk vacatures arrow_forward

Eerlijk & transparant

We zijn eerlijk en oprecht. We geloven in een no-nonsense aanpak en we zijn transparant over hoe we jou en je organisatie verder kunnen helpen, en natuurlijk ook over onze prijzen. Zo weet je wat je te wachten staat. Dat is voor iedereen fijn, toch?

Proactief

Waar veel bedrijven achterover leunen, blijven wij de klant proactief helpen en adviseren. We willen de oplossing aandragen en niet andersom, rekening houdend met de technologische ontwikkelingen van vandaag en morgen.

Ontzorgen

We staan graag voor je klaar in een wereld van complexe IT, zodat jij je optimaal kunt concentreren op de eigen kernactiviteiten van je bedrijf. Wij zorgen dat alles geregeld is: van een fijne en veilig werkplek voor al je medewerkers tot een schaalbare infrastructuur.

Het team

Wie zijn wij?

Provisioned team martijn min

Martijn van de Weijenberg

Eigenaar

Provisioned team mark min

Mark Derks

Business Developer

Provisioned team rai min

Raj Ramcharan

Software Developer

Provisioned team glenn min

Glenn Radder

ICT Consultant

Provisioned team jij min

Jij?

Solliciteer!

Vacatures

We zoeken jou!

Photo 1551434678 e076c223a692
Fulltime

(Junior) IT Support Engineer

Help jij onze klanten met de technologie van morgen?

Hulp nodig?
Wij regelen het voor je.

Heb je vragen of IT-problemen? Geen zorgen, wij staan voor je klaar. Ons team helpt je zodat jij door kunt gaan met wat echt belangrijk is.

Provisioned hulpnodig3
Raj Ramcharan
Software Developer bij Provisioned