Contact

Loop je door de binnenstad van 's-Hertogenbosch? Dan heb je ons snel gevonden! Online zijn we natuurlijk ook bereikbaar. 

Ons kantoor

De Gruyterpassage 4,
5211 TS, Den Bosch
Nederland

Veelgestelde vragen

Hulp nodig? Wellicht staat het antwoord al voor je klaar!

Bij Provisioned geloven we dat maatwerk, gecombineerd met een veilig en stabiel fundament de basis vormt van een toekomstvast IT-landschap. We zijn niet gebonden aan een sector, en doen graag sectorspecifieke kennis op. Je kan ons bijvoorbeeld terugvinden in de detailhandel, financiële dienstverlening, juridische dienstverlening, horeca, groothandel, industrie, overheid, zorg en transport & logistiek.

Migratie naar de cloud biedt tal van voordelen, waaronder verhoogde flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenbesparingen. Door de cloud te gebruiken, kunnen IT-middelen gemakkelijk worden aangepast aan de veranderende behoeften van het bedrijf, terwijl alleen betaald wordt voor wat er gebruikt wordt. Bovendien verbetert de cloud de bedrijfscontinuïteit en disaster recovery mogelijkheden. Bij Provisioned helpen we je graag met de transitie naar de cloud. Dat doen we in de volgende stappen:

Assessment en planning: evalueren van de huidige IT-infrastructuur en bepalen van een cloud-strategie.

Migratie: verplaatsen van data, applicaties en systemen naar de cloud.

Optimalisatie: optimaliseren van de cloud-omgeving voor prestaties en kostenefficiëntie.

Beheer en onderhoud: continu monitoren en beheren van de cloud-resources voor optimale werking en veiligheid.

Heb je interesse? Neem contact op met ons!

Je kunt ons bellen of appen!

Provisioned hulpnodig
Glenn Radder
ICT Consultant bij Provisioned