Azure Administrator (AZ-104)

Azure vaardigheden? Provisioned!

Provisioned biedt de Microsoft Azure Administrator (AZ-104) training, speciaal ontworpen voor IT-professionals die hun Azure-vaardigheden willen verbeteren. Deze training voorziet in de kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om Azure-omgevingen efficiënt te beheren en te optimaliseren.

Waarom Kiezen voor de AZ-104 training bij Provisioned?

  • Kleine groepen: Onze trainingen worden gegeven in kleine groepen om persoonlijke aandacht te garanderen en de leerstof direct toepasbaar te maken op de IT-omgevingen van de deelnemers.
  • Ervaren Trainers: Onze trainers beschikken over uitgebreide praktijkervaring en helpen je om de nieuwste technologieën en best practices onder de knie te krijgen. Daarnaast zijn onze trainers MCT (Microsoft Certified Trainer).
  • Praktijkgerichte benadering: Naast theoretische kennis bieden we hands-on labs en oefeningen om je voor te bereiden op real-world scenario's.
  • Certificeringsvoorbereiding: bereid je voor op het officiële Microsoft AZ-104 certificeringsexamen met onze cursusmaterialen en oefenexamens.

Wat je Leert in de AZ-104 Training

  • Beheer van Azure Abonnementen en Resources: beheers de basisprincipes van Microsoft Azure en de beheerwerkzaamheden die daarbij komen kijken.
  • Implementatie en Beheer van Opslag: Leer hoe je Azure Storage-oplossingen configureert en beheert.
  • Configuratie en Beheer van Virtuele Netwerken: Ontdek hoe je veilige en efficiënte netwerkoplossingen ontwerpt en implementeert.
  • Beheer van Identities: Beveilig toegang en beheer gebruikersidentiteiten met Azure AD.

Voor Wie is de AZ-104 Training Geschikt?

Deze training is ideaal voor IT-professionals zoals systeembeheerders, netwerkbeheerders en IT-managers die verantwoordelijk zijn voor het beheer van Azure-omgevingen. Of je nu net begint met Azure of je bestaande vaardigheden wilt verdiepen, deze training biedt waardevolle inzichten en praktische tools.

Hulp nodig?
Wij regelen het voor je.

Heb je vragen of IT-problemen? Geen zorgen, wij staan voor je klaar. Ons team helpt je zodat jij door kunt gaan met wat echt belangrijk is.

Provisioned hulpnodig
Glenn Radder
ICT Consultant bij Provisioned